30 Ιουλ 2009

Οι μουσουλμάνοι θέλουν τη Βρετανία βασίλειο της... Σαρία


Κηρύγματα μίσους κατά της Αγγλίας και των απίστων από τον εξτρεμιστή Αντζέμ Χουνταρί. Οραμά του η... κατάληψη της Ντάουνινγκ Στριτ και τα ισλαμικά δικαστήρια
Οι εξτρεμιστές ισλαμιστές στην Αγγλία, Βρετανοί υπήκοοι και πακιστανικής καταγωγής κυρίως, κάνουν τώρα πολύ δυναμική την παρουσία τους, σε βαθμό που ανησυχούν πλέον σοβαρά τον κόσμο και τις βρετανικές αρχές.
Οργανώνουν σε όλες τις περιοχές της Αγγλίας τα δικά τους ισλαμικά δικαστήρια, «Νόμος Σαρία»,
στρατολογούν νέους από τις μεγάλες μουσουλμανικές κοινότητες, και οι φερόμενοι ως ηγέτες των φανατικών ισλαμιστών στη Βρετανία εκφωνούν δημόσια ομιλίες μίσους εναντίον της Αγγλίας, της Δύσης και των «άπιστων».
Ο ισλαμιστής εξτρεμιστής ηγέτης Αντζέμ Χουνταρί, τον οποίο οι βρετανικές αρχές χαρακτηρίζουν ως τον πλέον επικίνδυνο άνθρωπο στη Βρετανία, με τις δημόσιες ομιλίες του κηρύσσει θρησκευτικό πόλεμο εναντίον της Αγγλίας και των «άπιστων συμμάχων της» και λέει χωρίς φόβο ότι το όραμά του και ο στόχος του είναι να δει τη μαύρη σημαία της οργάνωσής του με το μισοφέγγαρο να κυματίζει στο κτίριο της Ντάουνινγκ Στριτ, στην πρωθυπουργική κατοικία.
Το «πολιτικό του» μανιφέστο επίσης προβλέπει την εγκαθίδρυση δικαστηρίων του «Νόμου Σαρία», τα οποία θα μπορούν να επιβάλλουν την ποινή του θανάτου με λιθοβολισμό για τους μοιχούς, τον ακρωτηριασμό των χεριών για τους κλέφτες και τη γενική απαγόρευση του αλκοόλ.
Ο εξτρεμιστής αυτός ηγέτης διακηρύσσει
ότι ο κόσμος ζει σήμερα μέσα σε μεγάλη αναρχία, υπάρχει λέει ένας βιασμός σε κάθε λεπτό, και το Ισλάμ έχει την απάντηση σε όλα. Οι νομοί του έχουν αποτρεπτική δύναμη. «Ξέρουν ότι αν κλέψουν θα τους κόψουν τα χέρια τους».
Τα κηρύγματα αυτά του Αντζέμ Χουνταρί απευθύνονται στους 1.800.000 μουσουλμάνους της Βρετανίας και έχουν μεγάλη απήχηση, ειδικότερα στους νέους.
Μάλιστα η οργάνωση του ισλαμιστή εξτρεμιστή κυκλοφορεί βίντεο σε ιστοσελίδες, στα οποία δείχνουν μικρά παιδιά, ακόμα και 11 ετών, να προσηλυτίζονται στο Ισλάμ.
Οι βρετανικές αρχές ασφάλειας και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Σκότλαντ Γιαρντ διαπιστώνουν με μεγάλη ανησυχία ότι η τακτική των ισλαμιστών εξτρεμιστών έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη στρατολόγηση των νέων.
Στις τελευταίες στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν οι βρετανικές στρατιωτικές δυνάμεις αντιμετώπισαν μεταξύ των μαχητών των Ταλιμπάν νέους με βρετανική προφορά, ένας μάλιστα απ αυτούς φορούσε και φανέλα της ποδοσφαιρικής ομάδας Αστον Βίλα. Πρώην κρατούμενοι στη βάση Γκουαντάναμο έχουν καταθέσει στις ομολογίες τους ότι ο Αντζέμ Χουνταρί είχε οργανώσει το 2003 πολλά σεμινάρια τρομοκρατίας σε περιοχή κοντά στο Μπράιτον.
Οι λαϊκές εφημερίδες, όπως η «Ντέιλι Μέιλ», επικρίνουν τις βρετανικές αρχές ασφάλειας ότι αντιμετωπίζουν πολύ χάλαρα και ανεκτικά τους ισλαμιστές εξτρεμιστές, αλλά αυτή όπως φαίνεται είναι η εντολή από την κυβέρνηση για να αποφευχθούν αντιδράσεις στις ευαίσθητες πλέον μουσουλμανικές κοινότητες.
ΛΑΜΠΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ
ΈΘΝΟΣ- 30/07/09
= ==== ===== === ==== === ===
Ένας από τους λόγους που γίνονται όλα αυτά είναι γιατί η Αγγλική κοινωνία διαλύθηκε από ηθική και πνευματική σήψη. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς όταν σ’ αυτή τη δήθεν «χριστιανική» χώρα, η Αγγλικανική «Εκκλησία» «χειροτονεί» «επισκόπους» και «ιερείς» λεσβίες και ομοφυλόφιλους;
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ
Η Μεγάλη Βρετανία διαθέτει 85 δικαστήρια- Σαρία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Βρετανία κοντεύει να γίνει μουσουλμανική, αφού έχασαν κάθε χριστιανικό στοιχείο που είχαν.

Γεώργιος Θ.

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com