30 Μαρ 2009

Καρποί Σεξουαλικής Αγωγής( Β΄).


Γράψαμε σε προηγούμενη ανάρτηση ότι η Βρετανία,που διδάσκει εδώ και χρόνια τη Σεξουαλική Αγωγή στα σχολεία, κατέχει την πρώτη θέση σε εγκυμοσύνες εφήβων, αλλά αυτή η περίπτωση υπερβαίνει κατά πολύ τα συνηθισμένα: ένα αγόρι μόλις 13 ετών έγινε πατέρας. Νεότερες ειδήσεις αναφέρουν ότι : Δύο μήνες μετά, το τεστ DNA, αποκάλυψε πως το κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο η 15χρονη Σαντέλ Στέντμαν, δεν ανήκει στον 13χρονο Αλφι Πάτεν.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, η νεαρή μητέρα είχε ομολογήσει στη μεγαλύτερη αδελφή της ότι το παιδί που γέννησε δεν ήταν καρπός του Αλφι, αλλά κάποιου έφηβου με τον οποίο είχε ερωτικές σχέσεις.
Ύστερα από τον ντόρο που δημιουργήθηκε, αρκετοί έφηβοι ομολόγησαν ότι είχαν, έστω και περιστασιακά, σχέση με την 15χρονη, με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγηθεί σε τεστ DNA, το οποίο έδωσε τελικά τις απαντήσεις.
Ο 13χρονος, ο οποίος διατηρούσε για δύο χρόνια δεσμό με τη Σαντέλ, πίστευε ότι αυτός ήταν ο πατέρας, καθώς όπως όλα δείχνουν ,δεν ήξερε ότι η σύντροφός του διατηρούσε παράλληλες σχέσεις.
Ο Αλφι θα δέχθηκε την είδηση μάλλον με ανακούφιση, καθώς την ημέρα που γέννησε η 15χρονη δήλωσε ότι δεν ξέρει πώς θα ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιδιού του αφού δεν έχει ούτε χαρτζιλίκι!
Ωστόσο όπως είχε πει ο ίδιος, θα προσαρμοζόταν στην ιδέα του να γίνει πατέρας έστω και σε τόσο μικρή ηλικία. (δες εδώ)
Η είδηση έρχεται να κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα , γιατί η νεαρή μαθήτρια (φαίνεται υπήρξε άριστη στο σχολείο της μόνο στη Σεξουαλική Αγωγή),είχε ταυτόχρονα σχέση με πολλά αγόρια. Όπως έγινε γνωστό :
Δύο ανήλικα αγόρια διεκδικούσαν την πατρότητα της μικρής Μεισι Ροξάν. Είναι το μωρό που έγινε γνωστό από τον 13χρονο πατέρα της Αλφι Πάτεν και την 15χρονη μητέρα της Σαντέλ.
Ο 16χρονος Ριταρντ Γκουντσελ και ο 14χρονος Τάιλερ Μπάρκερ, ισχυρίζονται ότι έκαναν έρωτα με την ανήλικη μητέρα πριν από εννέα μήνες.(δες εδώ)
Τελείως διαφορετικό αντικείμενο ήταν η Υγιεινή που διδάσκονταν παλαιότερα στα σχολεία, από τη Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση, με την οποία θέλουν να εκμαυλίσουν τη νεολαία σήμερα.
Δείτε και:
Αυξάνουν οι καρποί της σεξουαλικής αγωγής.
Τα αποτελέσματα της Σεξουαλικής Αγωγής στα Βρετανικά σχολεία:http://www.inout.gr/showthread.php?t=24778http://www.zougla.gr/news.php?id=5868
Πότε επιτέλους θα συνέλθουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Oι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μη συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Η φωτογραφία μου
Για επικοινωνία : Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: aktinesblogspot@gmail.com